Thursday, June 4, 2009

Pet Society

Aktiviti Pet Society ni memang sesuai untuk orang yang dah bosan tahap, sampaikan nak mengulor ke mana pun da xtau lagi. best gak layan menda alah ni, kumpul2 duit pastu beli perabot hias umah. cam ketagihan pun ada gak bila da start main menda ni.

so setakat ni aku da ada umah 2 tingkat 5 bilik.kira besar gak la tuh. tapi aku xpaham la apasal si zaza ble dengan pantasnya da ada umah 6 bilik, point dia pun da berbelas ribu. padahal aku start main dulu dari dia. ko main tipu eh zaza? ke ko ni siang malam dok layan Tam-Tam tu? kalau aku, lepas je abes sumber kewangan yang ble dikutip, terus aku tutup menda tu. ehmm..


p/s : rajin-rajin la melawat MiuMiu. ('',)

3 comments:

  1. hahaahah...comey kan tam-tam aku...heheheeh...aku men ari2....kui3....mlm xmen...mne de tenet...heheheeh....

    ReplyDelete
  2. uiks..ko main sepanjang hari kat opis ke..ngulor je ye

    ReplyDelete
  3. hahahahah...mesti bukak dlu mik mood nk wat kejela kononye...ekekekek...

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...