Thursday, November 26, 2009

KoSoNG DaN KaCau..

Hati kosong. Jiwa kacau. Hidup bosan. Sume staf senior da balik, tinggal la kami staf junior kat dalam opis ni. opis ni bagaikan kami yang punye. keja sume da setel, xtau nak buat ape. aku da naik boring layan forum. layan lagu pun ntah da berapa ratus lagu ntah. naik kering tekak aku karaoke sorang-sorang depan laptop. xtau nak watpe, tu pasal untuk kesekian kalinya aku wat posting lagi kat blog ni. xtau nak buat ape sebenarnya. boring lagi..layan tengok gambar lama2 zaman belaja. teringat kawan2 yang happening. really miss them so much..

Aku rasa aku ada syndrome tak ble tak buat ape-ape. bila xde ape nak buat, start la aku mengantuk dan nak tido. at least aku kena buat something tak kira la pi berborak ke, menyanyi sorang2 ke, main rubic cube ke..kalau x, comfirm mata layu. kalau drive pun camtu, kalau terpaksa menunda slow belakang lori, start la mengantuk. selalunya nak hilangkan ngantuk, aku nyanyi je la sorang2. pitching lari belakang kira, yg penting enjoy. payah wei kalau tertido. tambah plak aku ni spesis ble tido di mana2 jek. kisah benar-aku penah tido kat stesen komuter selama lebih 2 jam. masa tu pukul 7 lebih, aku tunggu orang jemput aku. orangnye tak sampai2, aku xtau nak watpe, mata makin layu so apa lagi terus tido. beg baju jadik bantal kepala, handbag jadik bantal peluk pastu tutup muka ngan sweater. perghh..memang tido tak hengat dunia. naseb baik tak kena halau. mana la tau kot ada yg ingat aku ni pengemis ke apa, tido merata2. huhu..

(agak2 kenal tak sape ni? standard la kan tido dalam bas..)


Ooo..please..cepat la masa berlalu. bila nak pukul 4.59 ni. arghhh!!

No comments:

Post a Comment

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...