Wednesday, November 25, 2009

SiGNs

Aku dapat tau tentang short movie ni daripada sorang forumner. Katanya "for all single lonely bachelors must watch this." Aku single ke? Aku lonely ke? Ntah..tapi aku teringin nak tengok video ni so download. Ehmm..komen aku..nice n sweet.huhu..kalau sape2 tak dapat view video ni, ble la search kat youtube short movie tajuk "SIGNS". aku xble nak bukak youtube sini so tak dapat nak bagi link ye.



p/s : moral of the story, selagi ada peluang di depan mata, grab it. kalau tak, bila da terlepas, menyesal tak sudah.

No comments:

Post a Comment

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...