Wednesday, December 23, 2009

oK Ke?

testing..testing...di kala kebusanan maka aku cuba mengubah layout blog ku ini. ok kah? dah banyak template aku dunlud, ada je aku xpuas ati. (ko memang x reti bersyukur!) sebab da terbiasa kan ngan layout lama, bila ubah layout baru, cam susah nak sesuaikan diri plak. tu baru ubah layout baru blog,kalau ubah bf baru? agak-agak aku xreti bersyukur jugak tak? nak tukar yang baru dan baru dan baru lagi sampai puas ati?hahaha...

by the way..rasanya ni la kot template yang aku paling berpuas hati setakat ini. aku pilih ni pun sebab dia ada munge-munge..ala-ala girly gitu..pastu kaler dia yang cekelat itu ala-ala menenangkan, pastel kaler gitu. curlassstt..

agak-agak pasni cam nak tukar lagi x? huhu...

3 comments:

  1. macam mana nak doulud template akak boleh beri tahu.biasa la saye kan pandai dengan komputer nak tengok movie bukak dekat movie25.

    ReplyDelete
  2. macam mana nak doulud template akak boleh beri tahu.biasa la saye kan pandai dengan komputer nak tengok movie bukak dekat movie25.

    ReplyDelete
  3. dik..juz search je kat google. taip download template blogspot. nanti kuar banyak template, dik tinggal download je. then edit kat template designer.

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...