Thursday, March 25, 2010

CiTa-CiTa YaNG TerCaPai

Ingat lagi tak azam tahun baru yang aku dah list kan? salah satunye aku nak ada GPS kan? tadaaa..akhirnya, I have my own GPS!!haha..even not totally mine (my father's GPS actually), tapi ble la aku anggapkan sebagai harta aku gak. haha...sharing is caring kan. even bukan cap Tomato, Garmin je, tapi ok la kan. at least ada la jugak. lagipun, rasanya abah aku da tau kot jalan-jalan kat malaysia ni kecuali Sabah Sarawak, dia beli tu pun sesaje nak wat hiasan gamaknye. nampak gaya, aku je la yang menggunakannya nanti. huahuahhua..

Minggu depan ada taklimat kat putrajaya. Yes, aku xtau jalan! Yes, nak balik kmpg besok nak pinjam GPS abah.hahaha...

No comments:

Post a Comment

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...