Tuesday, January 25, 2011

Kad oh kad!

Aku memang sangat kedekut..oh..bukan kedekut tetapi sangat berjimat untuk wedding aku nanti. So untuk kad, kitorang da decide untuk buat design sendiri jek. ape guna tau Adobe tapi tak apply kan. So..setelah berjam-jam mengdesign, maka dapatlah satu design yang aku rasa memang chantek sungguh la (perasan!). Tak sabor nak tengok rupa sebenar kad bila da print nanti.Meh intai sket..


* Abaikan tarikh 11 Jun itu. Hasil perbincangan ahli keluarga, tarikh ditetapkan pada 12 Jun 2011. tak sempat nak edit lagi sebab sebok buang masa tulis blog.huhu..

13 comments:

  1. dah ada tarikh..dah leh wish happy wedding la ni ya (^_^)

    ReplyDelete
  2. Insya-Allah..puan eize ble la book tiket flight dari sekarang.hehehe..

    ReplyDelete
  3. huhu..
    akk letak la karikatur yg akk lukis
    bru meriah

    ReplyDelete
  4. wuuu..kartun? mungkin tidak. sedaya upaya cuba lari daripada terlalu berkartun dalam sume benda. cukupla pasu bunga, kotak tisu dan wallpaper akak je yang berkartun.hahaha...

    ReplyDelete
  5. kad kawen sy pun simple mimpel je. sy pun bakal pengantin yg kedekut (jimat)hehe. cuma berhabis kt mekap je. wa mau nampak diva pada hari itu nt. hehehe

    ReplyDelete
  6. tu ar pasal kan..mekap tu sebenarnya yang paling pentinggggg..cukup lah saya kelihatan macam hantu masa bertunang hari tu. mak andam balik je, cepat2 padam kening dan gincu.hahaha..bakal mak mertua tengok pun berkerut2 dahi..haha..

    ReplyDelete
  7. mcm hantu? oh sy pulak mcm tepung gomak je mase btunang dulu.. haha
    tng pun x suke tgk. baik x yah mekap. adeh. xnak ulang kesilapan lalu. cewah! hehehe

    ReplyDelete
  8. tu ar..lepas abes majlis je, sms kat encik tunang "mak ada komen ape2 tak?" encik tunang jawab "ada. mekap tebal." saya jawab "dah agak da."

    Owhh..taknak kesilapan itu berulang lagi.

    ReplyDelete
  9. wahh rajinnye wat sendri..sy pn k brjimat,tp xreti bab design2 ni..pas design, u print kad kt kdai ke print sendri?

    ReplyDelete
  10. thanx for following me.(^_^)

    yupss..pas design, ai hantar print. ai jumpe satu tempat ni murah giler. full color 3 lipat punye kad = 49 sen.murah kan? jimat.jimat..

    ReplyDelete
  11. salam nad...kat mne awak jumpa tmpet print yg murah

    ReplyDelete
  12. hai mona..saya print kat melaka. tapi tak ingat apa nama company tu sebab hubby yang uruskan masa tu.

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...