Thursday, February 10, 2011

CONTEST : 'BAPA'

Hari ini BW, terjumpa plak contest 'BAPA' ni. contest ni dibuat sempena bezday ayah dia. Hadiahnya lumayannnnn...

 *See? Best kan hadiahnya..so jom ramai2 masuk contest ni. kita tengok siapa yang kena!

6 colour baju disediakan, pemenang berhak memilih colour pilihan!
-Biru
-Hijau
-Pink
-Hitam
-Koko
-Purple

SYARATNYA :

1- Buat satu simple text tentang 'BAPA' yang disertakan dengan gambar bapa.
2- Letak link ferrlulu contest ini di blog anda.
3- Ferrlulu's follower.
4- Tag 5 blogger friends anda dan memastikan mereka turut serta.
5- Tinggalkan address blog anda di ruangan comment.

DATELINE : 31 MAC 2011
Nak join?Klik FerrLulu
 
ABAHKU MEMANG BEST IN THE WORLD!!
 
Oopss..terselit plak gambo mak sama. sebab di mana ada abah, di situ la ada mak. Abah aku pendiam orangnya tapi selalu jugak buat lawak spontan (dengan muka serius tak bersalah). Masa kecik-kecik selalu ikut abah pergi ke mana-mana jek. Paling best ikut abah pi memancing. Tapi tak aci sebab abah pakai joran betul2, aku pakai pelepah kelapa sawit jek. hehehe..sebelum ni pun aku ada post entri pasal abah. Silakan rujuk link di bawah ini.

1. Kisah Kasih Seorang Bapa
2. Tips Menulis Karangan Yang Hebat

So to my abah,  
"Abah, I Love You For Now And Forever!!"

So, untuk contest ni aku tag :
Natakafisha
Miss Ieyasabella
Shira Shariff
Missz Sue
Noremi

6 comments:

  1. auww! nanti su buat k..tenkiu dear

    ReplyDelete
  2. mmm thanx dear..
    tp ayah fisha dah xde...
    ol da best tu yu syg..

    ReplyDelete
  3. alamakk..ye ke fisha..sori yekkk

    ReplyDelete
  4. Salam dan hi, terima kasih kerana sudi menghantar dan berkongsi cerita mengenai ayah awak.
    Pengumuman pemenang akan dibuat di laman ferrlulu pada Isnin depan. Stay tuned ya.
    -love ferrlulu team-

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...