Wednesday, February 16, 2011

Demam K-Pop

Dah lama sebenarnya suka lagu-lagu dari korea ini. terutamanya bila terfeeling lebih tengok drama korea, maka mulalah mencarik OST nye. Sejak tengok You're Beautiful, mula tergilakan lagu-lagu FT Island gara-gara Jeremy. Nak kata minat sangat kat Jeremy tu takdelah sangat even dia sangaaaaaaaaattt la cute (pleaseee jangan buat aku berpaling tadah dan curang!).

Try google and listen to these songs (ai suggest http://www2.mp3raid.com)

1. I hope
2. Love love love
3. Heaven
4. Missing You
5. Still (As Ever)

* Lee Hong Ki a.k.a Jeremy. Hambik kau segedebuk muka dia penuh page ni! Tipu lah kalau kau kata dia x cute!! Dah macam pompuan aku nengoknye! Siap berangan nak buat style rambut macam dia, bleh?

No comments:

Post a Comment

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...