Monday, February 28, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa - best ke?

Tengok iklan Merong Mahawangsa kat TV.
Terkagum sebentar dengan kualiti filem tu (even baru tengok iklan).

Dengarnya filem ni dibuat dalam 2 version.
Versi Bahasa Melayu untuk pasaran tempatan.
Version English for international (ecehh..terus bertukar bahasa)
Tabik spring la KRU.
Macam ni la baru menaikkan martabat industri perfileman negara.
Bukannya buat filem spastik seperti filem "yang tidak memerlukan tagline" tu.

Semangat nak tengok Merong Mahawangsa.
Aku memang suke filem-filem epik fiksyen ni.
Nak ajak Encik Tunang.
Mintak-mintak la dia nak ikut tengok.

Nantikannya 10 MAC 2011 ini di pawagam.
Sementara tu, kita layan trailer dulu. Versi Bahasa Melayu.



p/s : Seriously bila tengok trailer ni macam game Age Of Empire. Hehehe..Jap..jap..lupe plak opis aku block youtube.hampes.

No comments:

Post a Comment

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...