Sunday, February 27, 2011

NONA makin tak besh!


Petang Ahad ni tak banyak cerita best kat TV
Sape yang ade Astro ble la ada banyak pilihan sket
Aku tak pasang Astro sebab yuran bulanan Astro tu better aku beli set Tupperware baru
Tak pun save untuk beli meja makan di Ikea
Oh ye..mungkin juge untuk beli kuali baru sebab kuali yang ada sekarang ni besar sangat
Hehehe...

Berbalik kepada topik, aku tengah tengok NONA ni
Aku rasa NONA makin tak best
Pengisian diorang lebih kepada golongan kaya raya
Location penggambaran pun bukan main gah
Cerita pasal kereta mewah la, spa la, fesyen la, perkahwinan la..
Tapi tu sumer untuk orang-orang kaya yang dah melebih2 duit xtau nak buat ape
Tapi bagi golongan marhaen macam aku ni
Mana la mampu nak buat tu sumer
Tak caye kau tengok wedding preview kali ni buat katne
Mesti wedding ratusan ribu riban stok-stok buat kat dewan atau hotel
Setakat ni takde tengok lagi diorang review wedding kat kampung ke
Wedding kat kampung pun lagi meriah tau

Tu..spa yang ratusan hengget sekali masuk tu
Kau rasa makcik-makcik kat kampung ado nak masuk?
Lagi best pi urut badan kat bidan kampung

Ehhmm...ntah ape2 la NONA sekarang ni
Aku rasa berkecil hati..sob..sob..
Korang rasa?

Update : wedding kali ni review wedding Ayu Rudhah n Zaquan. Kira okla sebab dia buat kat umah kan.

p/s : Cun gile Rozita Che Wan.

6 comments:

  1. betul tu..su klu nona tggu time yg kawen2 tu jer..hihi

    ReplyDelete
  2. time yg kawen2 tu la best tengok sebab pastu kita ble berangan plak kenduri kita macam diorang..hihi..

    ReplyDelete
  3. yups..makin lama kualiti pengacara makin kureng. pelik tengok cara vanida mengacara. tempoh dia berhenti untuk sesuatu ayat rasanya terlalu lama.

    tak besh la memang tak besh!

    ReplyDelete
  4. hehe..kan bagus kalau NONA review wedding yg budget sederhana kan?

    menjawab pertanyaan nadt di blog kina aritu..

    kotak emas tu boleh beli banyak di chowkit, atau kedai yummie supplier bakeri di bangi..bese kos 1 antara 18-20sen..

    ReplyDelete
  5. oh ye ke..hari tu ada carik2 jugak kat chow kit tapi xjumpe. nanti try carik kat bangi plak.anyway thanx 4 the info. (^_^)

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...