Monday, February 14, 2011

Pass Next Stage

Hari sabtu dan ahad semalam, aku da selamat menghadiri kursus kawen dengan encik tunang di Masjid At-Takwa TTDI. Kursus ni sangat best sebab aku x ngantuk langsung. penceramahnya sume bagus n glamer2 selalu kuar kat TV. of course la untuk program Forum Perdana atau Al-Kuliyyah. takkan program Jalan-jalan Cari Makan kot. Oh ye, makanannya sedap pulak tu. Sesape yang masih belum atau rasa-rasa nak ulang lagi kursus ni, memang aku rekemen tempat ni. ble cek websitenya di sini.Atau pun contact je penganjur.

Tel: 012 603 2257/03 40242 795 (Fauzi)
012 978 3149 (kak ana)

p/s : Kak Ana tu masih bergetah even anak dia baya-baya kitorang jek. Pandai mengacara plak tu kalah pengacara jemputan Nona. Aku dan encik tunang ternganga menengoknya.

Tapi sukacita diingatkan, tolong la jaga adab berpakaian di kawasan masjid. nama je pi kursus kawen kat masjid, tapi pakaiannya macam nak pi shopping kompleks cuma tambah selendang je wat tutup sipi2 rambut. Tolong ye..tolong..yang lelaki plak sila hormati majlis ilmu. Bukannya tidur atau pasang earphone kat telinga dengar lagu, tak dengar ceramah..hormat sikit.

Sekian, pesanan daripada penaja.

No comments:

Post a Comment

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...