Sunday, February 27, 2011

Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011!


Hoho..masih belum terlambat aku nak join.
Tarikh tutup besok je weh (28 Feb 2011)
Sempat ni..sempat...
Aku sedar la blog aku ni takde lah chentek mane pun
Baru nak mengaktifkan diri dalam dunia blog ni
Blog aku ni pun simple jek
Tak suke serabut2
Menang tak menang belakang kire
Yang penting aku join
Tuan punye blog kata nak tag orang ke tak..tiada paksaan
Tapi aku tag jugak la ( MissSue dan Noremy) hehehe..

8 comments:

  1. blog su chantek la..hehe...saje2 tag. dah tarikh tutup da pun.hehehe..

    ReplyDelete
  2. goodluck. Saye pon pakai bill tp kalo la ade rezeki, jual je kat kwn. hehe

    ReplyDelete
  3. usahe lagiii..same same menapak nie :)
    http://chentamusek.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. gudluk

    datang buat spotcheck
    tok pilih 10 blog tercantik

    jangan lupe vote saye
    kat kump 2 no 28

    undilah b4 10mac2011
    thanks

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...