Friday, February 25, 2011

Photobook Pertunangan

Sudah lama menangguh-nangguhkan projek membuat photobook pertunangan ini.
Akhirnya semalam photobook itu sudah siap!!
Proses yang sangat cepat daripada Uprint.
Aku order dan upload softcopy photobook pada hari Selasa (22.02.2011).
Semalam (24.02.2011) aku terima photobook aku menerusi pos laju.
2 hari je???
Sangat cepat!
Aku pun sangat excited!
Dan sangat-sangat puas hati dengan hasil photobook.
Harga pun sangat berpatutan less than RM100.
Rugi tak buat awal-awal hari tu.





p/s : Photobook pertunangan ini adalah percubaan sebelum membuat photobook wedding plak lepas ni. Memang pasti akan tempah lagi dengan Uprint. (^_^)

2 comments:

  1. AWAK!!!!!!!!! SANGAT CANTIK LAH.SAYA SUKE!!

    ReplyDelete
  2. Time kaceh..awak pun ble buat sendiri nanti.juz download software daripada uprint then order online. senang,cantek dan puas ati..(^_^)

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...