Wednesday, February 16, 2011

Playful Kiss

Drama korea terkini yang sedang aku layan. First time tengok, "ehh..macam cerita Itazurana Kiss (Jepun punye)" Rupa-rupanya memang adaptasi rupanye. Tapi versi Korea ni bagi aku lagi best dan kelakar la. Nak banding ngan Itazurana Kiss yang aku tengok 5,6 tahun lepas memang la beza kan? Malam ni berazam nak habeskan DVD ke-3. Semalam da tak larat nak tengok sampai kol 2 pagi terus masuk tido.

* Hambek kau ni pun segedebuk aku letak penuh page!


*Katanya adaptasi asal dari komik shoujo ni.

p/s : apasal mamat korea jambu-jambu ek?

No comments:

Post a Comment

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...