Monday, February 21, 2011

Segmen Jom Kejar Tok Esah


Terus terang cakap..aku x penah dengar nama Tok Esah.
Tapi aku lebih selalu dimomokkan dengan nama Mak Esah. 
Rasanya Tok Esah ni pangkat dan kuasa pembomohannya jauh lebih tinggi daripada Mak Esah.
Ehhhmmm..ye ke..
Tok Esah kata dia buat segmen ni untuk exchange link..
so aku pun join la untuk meng'exchange' link.

Jom ke teratak Tok Esah! Klik sini.

p/s : nombor plat TAQ6889 tu macam penah kulihat la tapi di mana yaaa..

2 comments:

  1. hahahhahaha, kuasa bomoh terus!!! ganas2x. hehe

    actually tok asal ganu, kalau kat sana kiteroang paggil tok=nenek!!! hehehe bukan bomoh tau!!! hahaha

    terima kasih sudi join yer!!! semoga dapat manfaat!!

    ReplyDelete
  2. owhhh..gitu ke.biasa dengar nama mak esah jek. hehehe...same la kat johor pun atok=nenek.

    keep in touch!

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...