Thursday, March 10, 2011

Sangat Suke Hadiah Ini!


Ok..cerita ni cam da hampir basi tapi xdelah sampai tahap basi lagi.
Juz nak share minggu lepas ada perhimpunan bulanan kolej.
Macam biasa besday boys n girls bulan berkenaan akan dapat hadiah.
Aku pun tak terkecuali la sebab besday aku bulan Mac kan.
Hehehe..
Jug tu la hadiahnya.
Takdelah mahal sangat.
Tapi yang buat aku suke sebab jug tu beli kat IKEA.
Diorang siap kata pasni da ada jug, tinggal beli set gelasnye je plak.
Hehehe..
Aku memang suke dapat hadiah barang2 keperluan rumah.
Benda tu memang berguna kan.
Sebagai persediaan nak menjadi suri rumah tangga tak sepenuh masa.

4 comments:

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...