Tuesday, March 1, 2011

Saye Belum Kawen Lagi Ye..

Baru kejap tadi kawan lama masa belajar dulu tegur aku kat YM.
Memang dah agak lama lost contact sejak tamat belajar dulu.
Tambahan plak aku jarang on YM so memang tak berchating la jawabnye.
Tadi pun on YM sebab bos nak hantar file.

Alkisahnya seperti berikut :

kawan: sbnarnya nk ucap tahniah
kawan: akak dah langsung yer..
didie_kawaii: langsung apenye
kawan: menikah
didie_kawaii: eishhh...mana ada
didie_kawaii: mana daapat spekulasi ni

kawan: eh, bkn yer???
didie_kawaii: baru tunang la
didie_kawaii: kalau kawen, musti akak da jemput da

kawan: laaaa... abeh gamba baby kt profile tuuuu?
didie_kawaii: eii..tu gambar anak sedara la
kawan: laaa ye ker.. opsss...

Itulah kesahnye..jangan salah faham dengan gambar baby comel dan montel kat FB saya.
Itu adalah gambar anak sedara saye.
Tak nak ada yang tersalah faham dan terkecik hati saye tak jemput diorang time saye kawen.
Belum tiba masanya lagi.
Tidak lama lagi..Insya-Allah..

No comments:

Post a Comment

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...