Saturday, September 24, 2011

Rindunya pada saye punye belog!

Aaa..kesibukan yang tidak putus-putus. Sungguh tiada ruang langsung untuk mencuri masa bagi menulis sedikit catatan di dalam blog. Bermula daripada Ramadhan hingga Syawal, masa terisi sepenuhnya dengan lambakan kerja. Tatkala cuti raya pula mestilah masa dimanfaat dengan berehat sepuas-puasnya.

Akhirnya, hari ni dapat juga menjenguk blog ini. Kebosanan di rumah sementara Encik Hubby keluar dengan seminar dan open house di rumah bosnya. Kenapa saya tidak ikut? Ehmm..buat masa ini saya dinasihatkan agar berehat sahaja di rumah. Ikutkan plan asal nak berehat saja di rumah sewa di Karak tapi memandangkan kereta Encik Hubby rosak lagi, terpaksa la turun juga ke rumah hubby di KL. Ehmm..saya pun malas mahu keluar ke mana-mana. Rasanya buat masa ini lebih seronok bermalas-malasan di rumah.

Tiada info baru yang ingin saya kongsikan buat masa ini. Sekadar menjenguk blog yang semakin bersawang ini. Jumpa lagi!

2 comments:

  1. Blog awak menarik.. Tapi biasalah bila dah ada komitmen keluarga agak payah nak mencuri masa berblog...

    Saya pun macam tu juga.. tapi saya curi masa bangun awal pagi.. kadang tu bangun tengah2 malam utk berblog...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih. Saya tiada internet di rumah. Hanya berkesempatan menulis sesekali apabila ada kelapangan di office. :)

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...