Thursday, November 17, 2011

Ahli baru

Memperkenalkan ahli baru dalam keluarga opis kami.

Pertama : Firuz Annur Binti Mohd Fazli Khaisunizam
Tarikh Lahir : 10.11.11





Kedua : Muhammad Akyd Hijjaz Bin Hafiz
Tarikh Lahir : 11.11.11


Seronok tengok baby-baby baru ni. Comel sangat! Tahniah kepada Mohd Fazli Khaisunizam atas kelahiran baby girlnya dan Ayu Indayu dengan kelahiran baby boynye. Tahun depan Insya-Allah 4 orang baby lagi akan menyusul. :)

5 comments:

  1. comel nye bby, bertuah bby boy tu lahir 11.11.11 :)

    ReplyDelete
  2. hihi..kami siap sms dia cuba bertahan sampai 11.11 sebab masa 9.11 dia da bukak 1 cm. akhirnya bertahan jugak sampai 11.11, baby kuar pukul 10.29 pagi. tak sempat nak tunggu 11.11 pagi plak.huhu..

    ReplyDelete
  3. oh ye..yang baby girl tu kuar awal sebab kena czer. tu takble tunggu da tu.huhu..

    ReplyDelete
  4. dah reply kunjungan nadt dah nih..amboih cumel baby tuh..geram rasa nak picit pipi! uwaaa!

    ReplyDelete
  5. geram kan tengok baby yang comel ni.pasni turn kita plak ye.. :)

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...