Thursday, December 15, 2011

Baby ini sangat comel!

First time beli majalah MamiBaby ni. Sebabnya tertarik dengan covernya. Comel sangat baby ni. Namanya Puteri Nurkamilia Nuwairah Al-Atrash. Baby ni jadi cover sebab dia merupakan pemenang Johnson Baby Of The Year 2011. Bertuah ibu bapa dapat baby secomel ni. Menang pulak hadiah RM15,000. Baby ni pun jenis yang ceria dan tak banyak ragam. Memang patut la menang kan. Saya da berangan-angan, nanti baby saya pun nak hantar masuk pertandingan ni jugak.hahaha..

Sekarang ni majalah ni sentiasa saya letak kat tepi bantal. Sebelum tidur mesti tengok muka baby yang comel ini. Boleh jadi inspirasi kan. :)

2 comments:

  1. sy dh beli jgk majalah ni, pa&ma pun beli jgk, x menyabo kan, comel giler kan bby tu.. alahai bestnye dpt gegirl..ehe

    ReplyDelete
  2. x jumpe pa&ma, da abes kot. tu beli majalah ni. ok gak majalah ni banyak info kan. tetiba rasa nak gugurl plak. dedulu nak boboiboy..huhu..

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...