Friday, December 2, 2011

Baklava - Istanbul mari!

Pagi tadi opismate bawak Baklava! Original beli kat Istanbul ni. First time makan. Perghhh..memang sedap. Rezeki anak la dapat makanan Istanbul pagi ni. Rasanya manis, dalamnya ada kacang. Bagus makan ni masa mengandung, kacang kan bagus untuk otak kan. Sedap..sedap..opismate kata kat Bangsar Village pun ada jual gak Baklava ni. Tapi mahal sikit la. Harga mesti la dah kena mark up kan. Kalau tunjuk kat En.Hubby sure dia teruja ni. Hihihi..

Yang opismate bawak yang jenama Koska ni la. Sebijik la!

Rupa dia macam ni la. Tapi ni bukan yang kitorang makan pagi tadi. Ni search kat google je. Tak sempat nak ambik gambar, khusyuk sangat makan. Yang color hijau tu kacang pistachio katanya.

No comments:

Post a Comment

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...