Wednesday, December 14, 2011

Cepat betul membesar

Post malas hari ini sebab mode kerja masih pada tahap tinggi. Just nak update, bila da masuk 4 bulan ni cepat betul rasanya perut ni membesar. Rasanya baru minggu lepas orang dok kata "Eh, kecik la perut kau, tak nampak lagi." Tetapi minggu ini perut membesar dengan pesatnya. Mungkin baby tercabar dengan kata-kata orang yang dok mengata dia kecik maka dia pun membesarkan dirinya. Hehehe..Makanya sekarang ni hampir setiap hari akan ada orang yang mengusap perut saya dan berkata "Hai baby, da besar la awak ye.." :)

4 comments:

  1. wah... xsbr nk tgu perut besar juge :D

    ReplyDelete
  2. da nampak perut tak sekarang? hehe..sekarang berjalan nak tonjolkan perut je.

    ReplyDelete
  3. perut su dah besar...jalan pun dah senget2 hihi..tapi rasa mcm comel je

    ReplyDelete
  4. su da lebih 7 bulan kan.memang patut besar pun.huhu..

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...