Tuesday, December 27, 2011

Ketam Oh Ketam

Balik kampung mak hari minggu yang lalu, teringin la pulak nak makan kari ketam. Tapi puas la dok mencari ketam sana-sini, tak ada. Maybe bukan musim ketam, so tak ada lah. Frust sikit. Tapi En.Hubby kata on the way balik nanti try cari kat Temerloh, kalau-kalau ada. Alhamdulillah memang rezeki, berjumpalah dengan si ketam kat kedai Tunas Manja Temerloh. Beli lah 4 ekor je. Cukuplah untuk buat merasa kan. So inilah hasilnya kari ketam hasil air tangan En.Hubby (bahannya semua saya sediakan, tinggal dia masak je..senang keja..hehe)

*ini gambar ketam yang masih bergelumang dalam periuk..huhu..

2 comments:

  1. sedapnye..pndai hubby masak... :)

    ReplyDelete
  2. nadt pun selalu puji2 dia pandai masak. tu yang dia makin rajin bersemangat nak masak setiap kali. relax ku tak payah masak.huhu..

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...