Saturday, December 10, 2011

Sale sana sini!


Biasalah bila da hujung tahun comfirm berlambak sale sana sini. Dulu-dulu bila tiba year end sales ni benda yang selalu dok terlintas nak beli adalah perfume dan baju-baju yang kaw-kaw punya diskaun.

Tapi sekarang bila da berisi perut ni, benda yang sentiasa dok terfikir adalah barang-barang baby. Sekarang ni pun setiap bulan da mula save duit sebagai persediaan untuk beli barang-barang baby nanti.

Tapi bila tengok promosi diskaun yang ada sekarang, rasa tergugat pulak keimanan ini. Ditambah pulak dengan pelbagai post di blog tentang keghairahan membeli barangan baby ni. Hehehe..perlu ke beli barang baby sekarang? Rasa macam terlalu awal pulak baru 4 bulan kan. Ehm..tapi..tapi..

No comments:

Post a Comment

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...