Thursday, January 19, 2012

Sakit kakiiiii..


Dah beberapa hari ni sakit kaki la pulak. Semalam kaki kiri yang sakit sebab malam sebelumnya tu nak cramp tapi berjaya control. So cramp sikit-sikit je. Tapi akibatnya sakit lutut kiri sampai nak bengkok kaki time solat pun rasa macam nak putus urat kaki.

Malam tadi kaki kanan pulak yang hampir nak cramp. Berjaya control jugak. Biasanya cramp ni nak jadi bila  ter'over' mengeliat. Lupa pulak tengah mengandung, ada hati nak mengeliat sepuas hati. Bila da tergeliat urat baru padan muka.

Tapi yang pastinya setiap kali bangun tido, mesti sakit di bahagian tapak kaki bila menjejak lantai. Nasib baik ada selipar gebu stoberi, tak terasa sangat sakitnya. Kalau cramp kat betis tu biasalah tau sebab kurang kalsium ek. Memang da 2 minggu ni stop minum susu sebab nak control berat badan yang da ter'over' ni. Tapi kalau sakit tapak kaki tu sebab apa plak ek? Ehmm..

3 comments:

  1. su pun sakit tapak kaki bile bangun dr tidur..tapi sakit nsib sekejap je..kdg2 puas cari selipar mane ntah su campak mase nak tido..hihi

    ReplyDelete
  2. kalsium x cukup kot nadt? x amik obical ke?

    ReplyDelete
  3. amek obimin je. rasa sume da masuk sekali. pasni nak start minum susu semula.

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...