Friday, March 16, 2012

Supplement Terbaru

Ok. Ini adalah supplement tambahan saya yang terbaru. Ramai review kata bagus makan fish oil sebab bagus untuk perkembangan otak baby. Better makan selepas 7 bulan tapi kalau nak makan daripada awal pun rasanya takde masalah. Jenama disyorkan inilah --> Neurogain PB. Memang khusus untuk orang yang mengandung. Sehari makan satu kapsul je. Selamat mencuba ye.

 Rupa paras botol Neurogain PB

Rupa paras kapsul fish oil tersebut. Sekali ngap je. Ngapp!!

3 comments:

  1. lepas.operation kepala ..soleh dah 2 botol makan neurogain ni..tp utk budak nyerla...akak nora kena tolong pecahkan dah picit dlm mult soleh...pergh..terkena skit kat lidah akak...huh...tak sodapnyerrrd...

    ReplyDelete
  2. sy skip2 mkn ni, sbb obimin dh makan, kdg2 malas nk makan, sbb bau die tu x menahan, hewhewhew

    ReplyDelete
  3. nora : memang ada untuk budaknyer. botol dia gambo ikan tu kan.kalau pecah minyak tu dalam mulut memang tak sedap.

    liyana : makan ubat ape pun kena tahan nafas. kalau terbau ubat tu memang boleh loya dibuatnya. ikutkan bau obimin lagi kuat rasanye.

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...