Thursday, April 12, 2012

Checkup @ 34 weeks

Sekarang ni da start checkup 2 minggu sekali. Tak mau citer banyak. Result kali ni kantoi.

* Result yang kantoi.

Akibatnya, setiap hari selama seminggu, saya kena check tekanan darah dan buat urine test untuk check protein (padahal blood pressure saya ok jek). Setiap hari termasuk hari cuti hokeyyy..semalam cuti pun saya terpaksa bangun pagi pi klinik semata-mata buat 2 benda tu je. uuu..saje je.

* Kena penuhkan form ni selama seminggu. Ok je kan result saya tu..Cett!

4 comments:

  1. same la ciknaa nadt..
    tp ciknaa naik drh tinggi & urin kotor msuk je 37w.. now, selang sehari kne pg check BP kat klinik..
    arahan gynae sbb dh ujung2 takut kite sawan bl ada darah tinggi. penat, tp takpe..utk kesihatan bby kan dear ;)

    ReplyDelete
  2. tapi nadt xde darah tinggi pun. standard normal jek. but doc ada jugak suruh ambik sample darah untuk hantr ke lab untuk tengok ada uric acid ke x. takut ada masalah buah pinggang katanya. kalau ada, kena proceed to operate pulak. ehm..hopefully xde pape.

    ReplyDelete
  3. same la dh kena p kk 2 mgu sekali.. .adoi letih nye la... prosedur same je pun.. malas tol.. huhu

    ReplyDelete
  4. ciknaa penah naik sekali ritu..
    itu sbb la diorg risau sgt.. padahal xckup tido je. susah tp takpela, amik positif je ea.. insyaAllah sume ok.

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...