Tuesday, April 10, 2012

First Toy For Baby!

Dah lama tak check pigeonhole, tengok-tengok ada parcel. Eh, rasanya takde beli apa-apa pun. Ke orang lain punye parcel tersalah letak dalam pigeonhole saya?Check tengok, nama pengirim Dumex Mama Club.

Eh, dengan excitednya terus koyak parcel, tengok isi kandungan...tadaaaaa! One cute little pink bunny!

  * cute kan saya? *

Rupanya Dumex bagi bunny tu sebab saya register Dumex Mama Club. Nampaknya ni akan jadik mainan pertama untuk baby ni. Mama suka pinky, harap2 baby pun sukalah ye. Huhuhu..So sapa-sapa yang nak cute bunny ni, cepat-cepatlah daftar jadi ahli Dumex Mama Club ye sementara stok masih ada. (^_^)

5 comments:

  1. sy pun dpt satu mcm tu jgk, hehe...

    ReplyDelete
  2. hihihi..seronok dpat menda free..

    ReplyDelete
  3. cutenye! nak register gak lah. hee

    ReplyDelete
  4. comelnya.. 2 tahun lepas dpt dolphin n blanket

    ReplyDelete
  5. ohooo..dapat jugak eh. tahun ni punye stok bunny jek.

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...