Friday, May 4, 2012

Edisi Malas

Sekarang mood malas nak update blog sebab setiap hari dok termenung menghitung hari nak bercuti. Akhirnya tibalah hari Jumaat 4 Mei yang dinanti-nanti. Hari terakhir bekerja sebelum mula bercuti panjang. Yahooo!

Oh ye..hari ni ni genap 37 weeks 3 hari bersamaan dengan 9 bulan 10 hari. Orang tua-tua kata 9 bulan 10 hari tu da cukup masa da. tunggu detik je ni. Huu..perut pun makin keras mengeras. Kadang-kadang sakit, kadang-kadang tak sakit pun just mengeras2 manja je. Owh..makin tak sabar menunggu si comel ni keluar. Makin dia besar, makin dia mengganas bergusti dalam perut ni. Huhuhu..

Haa..di kesempatan ni saya nak minta maaf la kalau ada salah dan silap saya. Doakan semoga kelahiran si comel ini dipermudahkan dengan lancar dan selamat. Kalau boleh tak mau sakit2, tau-tau da keluar je. Huhuhu..Buat rakan-rakan seangkatan yang sama-sama sedang menghitung hari, sama-samalah good luck ye. Ok..bye. Sakit perut semula ni..huhu..

1 comment:

  1. Nadt..semoga Nadt & baby selamat & sihat2 je..

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...