Tuesday, June 12, 2012

Finally presenting..


Sekian lama tak update blog. 20 hari dah berlalu dan baru berkesempatan nak update saya da selamat melahirkan putera bernama Muhammad Saif Al-Fateh pada 24 Mei 2012 di Hospital Segamat, Johor. Berat baby newborn 2.9kg. Hari ni genap 20 hari, baby Saif sudah 3.8kg! Alhamdulillah..semoga anak mama ini sihat sentiasa dan bertambah segar bugar dan montel. Terima kasih pada rakan-rakan semua yang mendoakan. Pengalaman menjadi seorang ibu memang penuh bermakna. Memang sewajarnya syurga itu letaknya di telapak kaki ibu. Semoga baby Saif menjadi anak yang soleh dan taat. Amin.

Sekia, update ringkas dan padat. huhu..

6 comments:

  1. wah...thniah nadt...slmt mnjadi ibu.. bby saif montel sgt...gerammm :)

    nt update pnglmn kt labour room eh..hihi

    ReplyDelete
  2. hargai setiap detik bersama anak tersayang! 3 bulan cuti, manfaatkan sepenuhnya...buat saif comel, nnt balik karak jumpe abang akyd ye!

    ReplyDelete
  3. Tahniah nad..selamat berpantang ye..alhamdulillah almost 3 weeks ni yana dah xd bleeding lg dah..xsabar nak jadi mama mcm nad =..keep on updating ye.

    ReplyDelete
  4. congrats Nadt & Husband ngan kelahiran bby saif..moga bby saif membesar menjadik anak yg soleh & mendengar kata..Nadt,selamat berpantang & BF.. :D

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...comel baby


    doakan makneng lak merasa lps nih yerr

    makneng follow sini
    jom follow makneng

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...comel baby


    doakan makneng lak merasa lps nih yerr

    makneng follow sini
    jom follow makneng

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...