Thursday, July 26, 2012

Biskut K Roger 100% Butter Paling Sedap Bangat Termurah di Pasaran !!!

Lama tak wat post tetiba nak iklan sekejap...hehe..juz nak tolong promote biskut yang SIL saya jual. Biskut K Roger 100% Butter ni memang sedap bangat tak tipu punya dan semestinya dijamin halal. Harga pasaran yang ramai orang jual biasanya around Rm30 gitu tapi my SIL jual RM22 je. Kalau beli banyak, harga boleh runding, no hal.

Ada 4 perisa :
  • rasberry butter cookies
  • bluberry butter cookies
  • almond butter cookies
  • cocoa chip cookies butter cookies
Harga : RM22 (tidak termasuk kos penghantaran)
Kos penghantaran guna kurier, akan diberitahu pada masa order.

Boleh self collect di UIA PJ, Bandar Sri Damansara PJ, atau Tampin Negeri Sembilan

So kalau berminat boleh contact my SIL ye :
Fisha ...0196459155  

Apa lagiii..order la untuk raya nantiiii!! :)











(model biskut - yakin sedap!!)

6 comments:

  1. hm..nampak pn dh telan air liur.. hehe. uia pj? ngape la x kt uia gombak..

    ReplyDelete
  2. my SIL lecturer kat uia PJ tu pasal kalau nak COD kat situ. nak ke? kalau minat, try contact dia tanya ble x kalau dia hantar ke uia gombak.kekadang dia pi gak uia gombak tu kalau ada program or kursus.

    ReplyDelete
  3. mmg sedap... dah rasa , rasa nak lagik!

    ReplyDelete
  4. Kalau saya ambik bnyk kira mcmana

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...