Wednesday, September 5, 2012

Alhamdulillah..seronok sangat!


Baru je balik daripada tengok Saif kat rumah bs.
Kebetulan masa datang tu Saif tengah hisap botol.
Walaupun tak hisap beria-ia, sekadar kunyah-kunyah puting botol tapi Alhamdulillah minum jugak susu akhirnya.
Sambil ralit tengok TV sedar tak sedar hampir nak habis satu botol Saif minum.
Tu botol no.3.
Kak Ita kata botol yang no.2 dia minum habis terus.
Seronok sangat tengok Saif da boleh terima botol.
Alhamdulillah juga sebab Allah pertemukan dengan bs, Kak Ita, yang sangat sabar melayan karenah Saif.
Sebelum ni masa Saif meraung-raung tak mau botol, dia cerita kat saya dengan air muka macam nak menangis.
Risau da kot dia tak sanggup jaga Saif plak.
Alhamdulillah Allah perkenankan doa saya untuk lembutkan hati Saif minum susu botol di samping permudahkan urusan Kak Ita untuk menjaga Saif.
Harap Saif berterusan la baik, mau minum susu botol macam ni.
Be a good boy ye nanti mama upah susu banyak-banyak.

p/s : selamat duit mama. semalam da survey2 botol mimijumi.hahaha..tak payah beli lagi da.

8 comments:

  1. good boy saif. mcm faiq pulak die minum je susu dlm botol tu tp mulut merungut2 means ade yg die x puas ht lg, alahai... :(

    ReplyDelete
  2. bs kata kalau botol yg pertama dia mesti mengamuk2 dulu xnak pastu x abes. pastu bila da lapar gaknye baru la next botol dia abeskan.huhu..

    ReplyDelete
  3. Naper ar anak aty anti giler ngn botol..ggrrrr...sampai skrg taknak botol..minum sbb terpakse jer... seb baik bs tu sabar gak..;)

    ReplyDelete
  4. saif minum botol sebab terpaksa gak da lapar gaknye. yg penting mnum la jugak sesikit kat rumah bs tu. kalau dengan mamanye jangan harap dia nak botol.tetap anti.hehe..

    ReplyDelete
  5. salam.. ank sy dah try botol mimijumi.. tp mcm xsesuai mybe puting nye yg agk keras.. so sy nk jual botol ni.. if pn kak nadt or sesiapa yg berminat nk beli pm sy deyl_fairy92@yahoo.com botol 8oz rm70 termasuk penghantaran :)terima kasih...

    ReplyDelete
  6. salam.. ank sy dah try botol mimijumi.. tp mcm xsesuai mybe puting nye yg agk keras.. so sy nk jual botol ni.. if kak nadt or sesiapa yg berminat nk beli pm sy deyl_fairy92@yahoo.com botol 8oz rm70 termasuk penghantaran :)terima kasih...

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...