Tuesday, September 25, 2012

Barangan Untuk Dijual

Botol MAM 5oz -Preloved
Harga asal masa beli - RM33.50
Harga nak jual - RM25
Condition - 9.5/10 
Sebab nak jual- anak reject botol ni, sayang sangat sebab botol ni masih sangat elok macam baru. Sempat guna beberapa kali je.


Botol MAM 5oz Twin Pack - Totally New
Harga asal masa beli - RM56.90
Harga nak jual - RM50
-SOLD
Condition - 10/10 
Sebab nak jual - anak da reject botol yang 1st tu, so yang baru ni memang tak sempat nak guna la. Tak bukak pun lagi kotak tu


Botol TommeeTippee 5oz - Preloved
Harga asal masa beli - RM19.00
Harga nak jual - RM15
-SOLD
Condition - 10/10 
Sebab nak jual - anak reject gak botol ni. Guna sekali je. Kotak renyuk sket, salah posmen tu ar renyuk2 parcel saya. Tapi korang nak guna botol kan bukan kotak.hehe..


Nursing Blouse Autumnz Size M - Totally New
Harga asal masa beli - RM59.90
Harga nak jual - RM50
Condition - 10/10 
Sebab nak jual - Besar sikit bagi saya. Konon nak hantar repair baju ni kecikkan tapi tak berkesempatan, baik ku jual je.


So, sesiapa yang berminat boleh la post comment di bawah ni atau emel kepada saya : didie_kawaii@yahoo.com

p/s : Harga di atas including postage ye. Memang nak let go cepat2. (^_^)

No comments:

Post a Comment

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...