Tuesday, February 5, 2013

Tofu Kurma With Love


Kagum tengok ibu-ibu dalam group solid food FB yang rajin amat hias macam2 rupa makanan. Salah satunya ni lah yang saya tiru ni. Hehe..Menu simple lagi kacang. Just steamkan tofu then potong guna acuan love ni. Bajet penuh kasih sayang la tu. huhu..Kuahnya tu plak jangan kau letak air gula merah macam taufufah kat pasar malam tu. Kuahnya tu gunalah air rendaman kurma. Agak-agak la nak manis tahap mana. Sesuai sebagai breakfast atau minum petang.

Sekian.

4 comments:

  1. rin baru buat sabtu lepas, kemain aish nganga je..manis manalah dia tak suke

    ReplyDelete
  2. yana : sedap maca taufufah kita selalu makan tu.

    erin : benda manis memang la diorang suka kan

    fifi :hehe..nnt ble cuba ye.

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...