Sunday, March 31, 2013

Hurry!! Safety Gate To Let Go (Ini adalah sticky post)

Ini adalah sticky post. Sila scroll ke bawah untuk post terkini.

Akhirnya, publish juga entri untuk letgo safety gate ni. Sebelum ni kawan opis saya da chop dulu, tapi bila dia ukur dinding rumah dia, tak cukup panjang plak. So maybe rezeki korang-korang la plak kalau ada la yang nak beli safety gate ni.

Brand : Sweet Cherry (Without extension)

 With extension
 
 Buku panduan pun ada disediakan

 Most important thing : Ukur dulu! Without extension ia akan cover maximum hingga 81 cm.

 Saya cuma provide 1 extension saja so dengan 1 extension ni supposely boleh cover hingga 88 cm.

 Kotak semua masih ada lagi

So, macam mana? Ada mau? Jangan lupa, balik rumah terus ukur dinding rumah masing-masing ye. Dan safety gate ni saya nak letgo dengan harga RM120 sahaja including the extension. Condition totally new la kan dah kata tak muat nak pasang kan. Oh ye, COD je la ye memandangkan gate ni agak gedabak untuk dipos mungkin akan tambah lebih banyak kos penghantaran. COD area Karak, Gombak, Kepong, Bandar Manjalara, Bandar Sri Damansara, Mutiara Damansara dan Sg.Buloh. Kalau nak jumpa kat IKEA atau The Curve pun boleh gak.Ada gak alasan saya nak ajak papa Saif pi IKEA. Hehehe..

So yang berminat, cepat-cepat la ye. Minggu ni hari Rabu-Jumaat (27-29 Mac)saya cuti so boleh la kalau nak hantarkan. PM me at email : didie_kawaii@yahoo.com



2 comments:

  1. waa..murah gila..tp kitorang dh beli safety gate...

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...