Friday, April 5, 2013

Bihun Sup Baby



Menu mudah macam buat sup biasa la. Aksesorinya just sayur sawi dan ayam saja. Just celur bihun dan make sure betul-betul lembut. Atas tu saya tabur serbuk ikan bilis bagi ada rasa sket kalau tak, tawar semacam kan. Dan make sure bihun tu potong pendek-pendek senang nak suap. Kalau tak, jadik macam gambar kat bawah ni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Da macam musang berjanggut putih..huhu..


6 comments:

  1. sedap tu kak...simple tp ada serbuk ikan bilis tu pun sedap...
    baik utk baby :)

    ReplyDelete
  2. dalam gambar pun nampak sedap tuh

    ReplyDelete
  3. ciknaa penah buat kueteow sup.. budak2 ni suke sup kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtau la saif tu suka sup ke tak tapi tu je yg mamanya rajin nak buat.haha..hari2 makan sup. kueteow tak pernah bagi lagi.nak try gak nanti.

      Delete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...