Friday, April 26, 2013

Organizing Tudung

Dah kata da pasni korang akan hadap cerita pasal organizing plak sampai la tamat GA Sioca tu. Haha.. Kali ni nak share pasal camne saya organize tudung. Alaa..benda simple je pun. Korang mesti lagi hebat kan.

Sejak beranak sorang ni, tudung ekspress memang sentiasa jadi pilihan utama. Senang..tinggal capai dan zaaasss..siap! Kot nak pakai tudung bawal atau shawl nak melilit bagai tu, mungkin kena prepare sejam lebih awal sebab Saif akan bergayut-gayut kat kaki selagi mamanya  tak siap. Sebelum ni saya gantung tudung ekspress ni semua guna hanger kecik. Makan space weii..

Then saya bertukar kepada hanger jenis bulat-bulat ni. Jimat space tapi rasa cam serabut. Pastu terpaksa selak tudung sana sini nak cari lubang mana masih kosong. 

 
Hanger bulat-bulat

Then kawan opis promote plak hanger jenis klip ni. Rasanya lebih praktikal. Beli secara berjemaah dapat harga lebih murah - RM23. Murah tak? Ke ada harga lain yang lagi murah. 

 Hanger klip

 Lebih praktikal


Tudung bawal dan shawl plak saya simpan dalam drawer. Kemas dan senang nak cari.


Kawan-kawan sekalian : Mintak tolong klik SINI ye. Terima kasih.

8 comments:

  1. salam dear..beli kat mana yer hanger tu..nak beli lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan belikan kat sini.

      https://www.facebook.com/groups/hangerbesi17klipmurah/

      Delete
  2. mana beli hanger klip tu? cam mudah je..skang pon pkai hanger bulat tu..semak je kadang2 rasa.haha

    ReplyDelete
  3. ble beli kat sini. https://www.facebook.com/groups/hangerbesi17klipmurah/

    ReplyDelete
  4. ahah..!! mmg mencari klip tudung...saya pakai hanger skrg then letak sepit..idea sama tp sepit tak kuat sangat...nk carik jugak klip ni..tq dear for the idea..!!! =)

    ReplyDelete
  5. selaalu kat rumah, saya guna hanger biasa dan sepit baju untuk gantung tudung. tapi tak cantik! yang ini kemas sangat. saya suka!

    ReplyDelete
  6. Suke tgok.si pya tak organize lg tdung.kt hanger je

    ReplyDelete
  7. PM SAYA UNTUK HARGA PENYANGKUT TUDUNG UNTUK BORONG, TQ EMEL - MISZHIJABZ@GMAIL.COM

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...