Friday, May 10, 2013

Mode Busy Lagi

Alahai..banyak sebenarnya cerita yang saya nak kongsikan. Apa sudah jadi dengan rancangan nak buat post menggila tentang organizing. Gambar2 banyak da dikumpul tapi tu la..nk mukadimahnya tu kena ambik masa lebih. Busy sgt di tempat keja la ni. Bila kt rumah pula saya cuba luangkn banyak masa utk saif, melayan karenah manja dia. Bila dia da tido br la ada kelapangan sket utk menjengah blog rakan2 tapi sekadar silent reader je la. Heh..komen2 saya kt group facebook pun banyak yang hanging je..ehm..

Next week adalah minggu akhir kuliah. Hopefully boleh tarik nafas lega masa tu. Kesian jugak dengan student saya sebab saya rasa banyak mengabaikan diorang sebab terlalu sibuk dengan kerja2 pengurusan yang lain.

Tapi tu la..keja memang tak putus2 kan. Sabar sikit je lagi ye...

Mode busy sebelum ni hanya pc dan laptop. Kali ni punye mode busy tambah 1 lg gajet tab..hehe..smbil buat keja sesekali melayan gak gosip2 kt facebook. Eh..saya org terakhir kot yg tau gosip asraf muslim nk kawen 2..tettttt... 

P/s: gigih no saya buat post ni guna tab alahai terkial2 asyik dok betul ejaan je..

No comments:

Post a Comment

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...