Monday, June 24, 2013

All About Gathering Gojes Blogger Supermom & Baby At AEON AU2,Setiawangsa

Haaa..hambik kau tajuk sikit punya panjang macam la da tak cukup ruang kat sini nak menulis. hahaha.. by the way, seronok sangat dapat jumpe korang semua. but sorry sesangat kalau ada yang saya tak tertegur, tak tersalam, tak terpeluk muah muah, tak tersenyum dan segala tak la..sorry sangat. serius bila da ramai-ramai tu saya pun confuse mana satu la gojes2 mom, mana satu la orang luar.. so muka2 familiar cam Leenda Asyura, Ciknaa and Erin yang saya serbu dulu..huhu..pastu baru la makin merapati yang lain..sengih2 buat muka tak malu kan..malu rugiii..

Dalam pada tu tak sempat jugak bak berborak beria sebab terlebih teruja melayan si Saif tu bermain. First time masuk Kidzoona ni, kejakunan mak..eh kena bukak kasut eh? Betul ke kasut kena letak dalam bakul ni, muat ke? Tanyaku pada budak kaunter itu. Nampak sangat mak jakun kan. Pastu jakun lagi bawak Saif kejap main tu, kejap main ni..haaa..mengah mak. Saif pun teruja tau padahal depan pintu Kidzoona tu dia still tido lagi dalam stroller. Masuk je dalam terus terbutang biji mata segar bugar ke sana ke mari.

Mainan pertama dituju adalah ball oren yang ada tanduk dua tu..diseretnya ke sana sini. pastu naik keta plak..eksyen pusing2 stereng haa macam tau2 je..

 Main cak cak dalam gelung..

Antara anak-anak gojes yang sempat disnap. Atas sekali Hannah yg cekci n cute. Atas kanan plak si Aish-bila saya tegur dia tengah main terus dia pusing ehekk ehekk kat papa dia..hahaha... bawah kiri plak si Airell motak huhu..last sekali Zafirah-nangis tak nak share mainan tu haaa maknya kena beli satu untuk Zafirah ye..hehehe..

 Antara aktiviti mak-mak gojes..

Dapat hadiah no.7..my faveret number

 Birthday Qaleef..tak sempat nak rasa kek..sobss..

 Goodies birthdat Qaleef..comey sangat. Nak terus tampal tapi kena sound ngan papa Saif 'macam takde hari esok'. Terus mak sentap n simpan tak jadik tampal. Thank you Aty.

  
 Ni dia hadiah cabutan no.7 tadi. Saif da mengoyak dengan rakus dari dalam kereta lagi. Seb baik sempat selamatkan tag nama tu.

 Isi hadiah. Feeding set untuk Saif n frame khat kufi untuk mama! Yeahh! Suka sangat! Terima kasih Ekin!

 Terus letak kat rak gambar..dasar tak menyempat kan..huhu..

 Cantekkk!! Korang kena beli tau dengan Ekin..

Oh ye..takde gambar pun dengan mommies sume kan. Tu la da bawak dslr tapi papa Saif malas nak bawak keluar plak. Sudahnya pakai tab kejap2 nak simpan dalam handbag pastu malas nak kuarkan sebab bagak besar..sudahnya malas nak ambik gambo sendiri. Harapkan korang-korang je la yang nak bergambar ngan saya (bajet daku ni retis ke-#mata ke atas), saya takde pun ambik gambo ngan korang. Pengajaran, next time, my dslr-mesti bawak!

Takde rezeki nak lepak lama-lama sebab nak terus ke rumah sewa, ada agenda mengecat rumah la plak. Pastu nak terus balik Karak plak. Sorry waktu balik tu ada yg sempat muah muah, ada yg sempat salam gitu2 je n ada yang saya just kata "Ok..Nadt balik dulu ye..jumpa lagi..bye" dan terus blah laju-laju. Huhu.. But korang dapat rasa kan cheesekut yang Nadt buat tu..seb baik ada agenda makan-makan tu ble la kuarkan cheesekut tu, ingat da nak sembunyi je bawak balik kalau takde orang lain bawak pape.hehehe..

Anyway..geng Gojes Blogger Supermom & Baby memang best! Terbaek! Insya-Allah panjang umur murah rezeki..jumpa lagi akan datang.. (^_^)

9 comments:

  1. patut la tak baper nampak nad....saif lagi la mana hilang nya..main sesaja

    ReplyDelete
  2. amboiii mak yong pink tu kemain ddk bersila kan hahaha..penat sgt nampaknyer :P

    thanx nadt yer utk hadiah tu..

    ReplyDelete
  3. sedapp betul cheesekut itewwww...terbaikkkkk..2 kali tau ai tambah..wakakakkaaka

    saif sangat baik budaknye..elok jer die main sorang2 dengan bola oren tu..ekekeke..

    ReplyDelete
  4. Best je gathering ni..jeles xdpt join

    ReplyDelete
  5. jeles tak dpt join.kami tak tau jalan kl..aeon tu taj tau kat mane.gps pun xde

    ReplyDelete
  6. hye~

    aritu xsempat nak borak tau,setakat laga pipi jer..
    mama yaya malu nak tegur mama saif sebab takut nanti xdilayan..huhu

    ReplyDelete
  7. harap2 lepas ni dpt join...huhu

    ReplyDelete
  8. Besh nyer dpt kufi....!! Cheesekut tu pon sedap giler...:)

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...