Monday, July 1, 2013

Berdebor Nak Pose

Sumber : google

Tahun ni rasa lain macam debor nak sambut pose. Tahun ni first time pose berdua dengan Saif je. Tahun lepas masa bulan pose still dalam maternity leave. Syok masa tu direct sambung cuti terus sampai raya. Tambah plak dok kat rumah hubby, setiap hr bersahur n berbuka sama2.

So tahun ni hnya Saif yg bakal menemani hari2 sepanjang Ramadhan ni. Ikutkan takde beza apa sangat pun, cuma bab berbuka tu yg merisaukan. Sebab hari2 biasa saya memang jarang masak utk makan malam. Makan sorang2 membazir sungguh rasanya nk masak bagai. So biasanya saya hanya makan roti, biskut atau cornflakes je utk dinner. Kalau rasa cm lapar semacam, baru la masak nasi n goreng telur. Sadis je rasa... sobss..

Bila da pose ni nak tak nak kena jugakla masak utk makan berbuka n sahur.  Nak pi membeli kat bazar tu agak malas. Da la bazar kat Karak ni mahal2 harganya ooo..Hehee..Takkan nak makan roti je kot time buka n sahur. Mana nak ada tenaga kan da la still bf Saif. Haa.. hopefully rutin mengepam tak kacau bilau. Tau je la bila pose sikit sebanyak mesti akan efek pd produktiviti susu kan.

Aiiii...apapun rasa excited menyambut Ramadhan tu tetap ada. Moga pose saya (dan awak semua juga) pada tahun ini dipermudahkan....less than 2 weeks till Ramadhan come with full of barakah..

6 comments:

  1. kan da xlm lg nak posa,teruja lebeh taon nie..
    xdptla posa pnuh taon nie dah..huhu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilahhh...ramadan menjelma lagi...go mommy saif gooo ! :)

    ReplyDelete
  3. akak berdebar tahun ni sebab dah duduk asing dengan parent so kena masak huhuhu...risauuu tak reti masak hebat hebat hehe

    ReplyDelete
  4. Tak sabar sebenranya nak rasa nikmat pose..bestnya

    ReplyDelete
  5. tahun ni in sha Allah sama cam tahun lepas jugak..yippi...tp agak sukar la nk masak bila ada 'pembantu kecil' y sgt rajin..huhuhu

    ReplyDelete
  6. tahun ni anak kite mau join makan sama time sahur kot..ekekkee..tahun lepas hannah baru 2 bulan taktau ape lagi..hihi

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...