Tuesday, July 9, 2013

Bila Ramadhan Tiba..

Amboihhh..belum start pose lagi da citer pasal baju raya ek..heehe..tu ar silap ar buat schedule post terset hari seblum pose plak. Nampak sangat tak menyabo nak raya ek..

Malam ni da start terawih yg pertama kan. Hope dapat la tunaikan terawih yg lebih baik dari Ramadhan yang lepas.  Tahun lepas masih berjuang menyesuaikan diri dengan newborn baby, maka terawih pun ntah ke mana. Bukan nak jadikan alasan tapi tu la kita tak boleh nak plan kan..so tahun ni Saif pun da besar, dia pun da tau bila mama dia solat dia pun nak solat sama. Sesekali dia menyibok kat sejadah tapi takpe..biarkan je..tu semua learning process utk dia kan..

Nak kongsikan sket apa yg saya jumpe kat fb tadi..moga dapat diamalkan sepanjang bulan Ramadhan ni. Oppsss...kalau dapat teruskan hingga bulan-bulan yg seterusnya lagilah baik. :)


So sama2 kita tunaikan ibadah puasa ini sebaik mungkin di samping menambahbaik amalan ibadah2 yang lain. Moga Ramadhan ini diberkati dan diharungi lebih baik daripada Ramadhan yang lalu..Selamat berpuasa. :)



5 comments:

  1. semoga ramadhan kali ni membawa seribu perubahan yang lebih baik pada kite..aminnn..

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...