Friday, July 19, 2013

(stickey post) Biskut K Rogers Yang Sedapnya Fulamakkkk Walllaaaaa!!

Haaa..entri makanan lagi hari ini. Hari ni nak promote biskut K Rogers plak. Tahun lepas SIL punye bisnes K Rogers ni saya tolong promotekan je. Tahun ni saya plak yang berbisnes K Rogers ni. Muahahahaa..

Adapun tersebut kisah biskut K Rogers ni memang sangat lah sedapnya fulamakkkk walllaaaaa!! Actually biskut ni adalah butter cookies tapi butter cookies ni sangatlah sedapnya fulamakkkk walllaaaaa!!(berapa kali nak ulang ayat tu daaa..hahaha). Sekali rasa, dok ulang-ulang nak lagi. Ada yang tak sempat nak raya pun da abes satu tin. Dah kena order beli yang baru lagi. Huhu..

Ada 4 perasa :
1) Raspberry and Almond Chips
2) Cornflakes and Cereals
3) Almond and Cocoa Chips
4) Blueberry

Semua perasa pun sedap!!






Selain daripada biskut yang sedap, packagingnya yang cantik dalam tin memang sesuai kalau nak buat hadiah kat mak mentua ke (pandai kau nak bodek mentua ye),sedara mara or nak buat hantaran pun boleh. Nak buat hadiah korporat pun boleh sesangat. Kot da abes biskut tu, korang nak guna tin tu buat simpan biskut Farley Rusk anak korang pun boleh (punyelah multipurpose tin biskut ni kan ko nak promote).

Untuk makluman juga biskut ni buatan Malaysia dan dijamin halal (ada cop halal JAKIM tapi lupa nak snap-bawak sample ke opis, dengan tin2 sekali diorang ngap hilang tak sempat ambik gambar) dan harga yang saya tawarkan ni memang boleh kata yang termurah di pasaran. Setiap tin beratnya 400gm dan ada 48pcs biskut kat dalamnya. Biskutnya besar-besar tau.

So berapa harganya?

Harganya cuma RM20 sahaja per tin (any flavor)
Harga tak termasuk postage.
Boleh juga kalau nak COD (area KL dan Bentong sahaja)


So now saya open untuk pre-order sehingga minggu depan (19 Julai 2013). Pastu saya akan terus proceed order dan pos pada yang berkenaan.

So, sape berminat nak order, boleh la email saya :
didie_kawaii@yahoo.com
or wassap
019-2652187

* Better cepat tempah awal-awal weii takut dekat nak raya baru nak mencari biskut segala confirm takdak stok pastu mulala harga pun jadik lagi mahal..




5 comments:

  1. Rajinnya berbisnes..kalau.cod Kl area mana sis

    ReplyDelete
  2. eh murahnya.biskut butter pon sedap kan.

    ReplyDelete
  3. tahun lepas nadt pn jual kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun lepas SIL yg jual, nadt promotekan je.

      Delete
  4. biskut nya nampak menyelerakan..

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...