Friday, July 19, 2013

New Dress To Let Go [Sticky Post]

Minggu lepas kengkonon pi shopping baju raya. Nak carik baju color cokelat nak match ngan baju melayu Saif n papa Saif. Hambik kau segala macam jenis baju color cokelat dikeluarkan oleh budak kedai tu bagi kat saya. Serba salah dibuatnya last-last ambik gak baju ni. Cantik tapi bila bawak balik umah..alaaaa...tak sama color cokelatnya..tsskkk..

So saya nak letgo ni. Baru lagi ni, bau kedai pun tak hjilang lagi.
Harga asal RM98.90. Nak letgo RM90 je termasuk postage. 

Dress ni free size. Material lycra. Atas tu lace. Bila saya test pakai, memang labuh, ada lebihan dalam 8cm gitu. Tinggi saya 152cm je. (sorry cari tape tak jumpe nak ukur)


Tanda harga pun ada lagi tak buang ni.

So, sape yang berminat tu cepat-cepat e-mail saya ye. 
didie_kawaii@yahoo.com

1 comment:

  1. Tgk size tecik...umi Qi size bosar hahahhaha...xd rezeki

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...