Friday, September 6, 2013

CONTEST: FAMILY POTRET RAYA (sticky post-scroll bawah untuk entri terkini)


Ni la dia gambo family potret raya faveretku. Dengan harapan menggunung tinggi, moga2 Arissa pilih la gambo ini utk menang duit raya itu. Duit raya tu pun utk Saif gak, tu pun kalau menang (moga ada rezeki).

Korang pun meh la join sama meriahkan contest ni.   Meh arr..klik je kat link atas tu. Menang x menang belakang kira. Mungkin rezeki Saif, mungkin juga rezeki anak2 korang. Yang penting kita join je suka2. :)

Selamat bercontest di hari raya!


6 comments:

  1. gud luck ..

    salam aidilfitri
    maaf zahir n batin

    ReplyDelete
  2. gud luck akak, btw alyn follow sini..#235

    ReplyDelete
  3. Meriah pic nih nad....sure nak leh menang yeyy

    p/s nad mana Qi dpt adik lg hahahhahahha saje pggl abg Qi sbb nk turn 1 year x lama lg kan hehehhe :p

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...