Wednesday, August 14, 2013

Mood Raya Melangit, Mood Keja Ke Laut

Raya blues sungguh rasanya. Kepala pening-pening lagi ni. Malam tadi tido lambat, pagi pukul 5 lebih da jaga da sebab papa Saif nak kena siap-siap pi keja. Bangun pagi blur kejap sebab da seminggu meninggalkan rutin harian hari keja, nak start balik tu alahaiiiii..

Ramai yang da upload gambo raya ek. Saya is malas mengtransfer gambo dari kamera gedabak itu so tak upload lagi la. Gambar yg ada dalam hp atau tab tak meriah mana, so hold dulu. Esok2 la kalau free akan kuupload.

So sementara boring-boring ni, meh kita timbang berat pada hari raya ke-7 setelah berkilo-kilo ketupat dan kuih muih dilantak dari rumah ke rumah. Huhu..

Redeem weight scale semata-mata nak timbang berat selepas raya. Scale yang ada sebelum ni da jiun dihempas-hempas dak Saif. So far, berat berada pada paras selamat tapi agak membimbangkan. Ngehehe...

So, korang amacam? Bape kati da selepas sebulan berposa + 7 hari raya?

6 comments:

  1. Belum timbang sis..hadoiii!!

    Selamat hari raya sis

    ReplyDelete
  2. xdela berat mana pun.. ok2 je...hihi

    ReplyDelete
  3. Aty mkn bnyk dah rase ..tp tak naik2 gak....haaiihh tak puas hati nih...

    ReplyDelete
  4. Wahhhh.... berat idaman gitu.... nak jugakkk...

    ReplyDelete
  5. Huwaaaaaaaa kurus tuh...umi Qi nih berdouble2 dh rasa...mmg anti penimbang lah umi Qi nih...penakotttttttt hahhaha

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...