Wednesday, August 21, 2013

Saif Dan Caca

Papa Saif tu ada campur2 Pakistan belah mak dia. Kira kuat la jugak pakistan hey dia tu. So caca ni maksudnya pakcik dalam bahasa pakistan la kot..bahasa pakistan ngan hindustan saya rasa lebih kurang sama (kottt!!). Kalau makcik plak panggilannya caci. Tapi saya tak nak anak buah saya panggil caci, cam tak best. Macam caci maki bunyinye. So suruh diorang panggil iols Aunty, glemer sket.

Ok, sekarang sebenarnya nak cerita pasal caca. Saif ada 2 orang caca (adik papa Saif). Sorang caca Kal (Aikal), sorang lagi panggilnya caca Ha (Izhar) 2-2 pun Saif ngam tapi kalau dengan si caca Kal tu ngamnye lain  macam. Biasa kalau balik kampung, Saif ni payah sebenarnya nak mesra ngan orang. Neneknye pun berkecik ati sebab Saif ni buat ignore je. Tapi dengan caca Kal ni, tak payah disuruh, dia sendiri pergi wei. Tengok je la, masa first time lancar berjalan dulu pun sebab nak berjalan dapatkan caca Kal dia tu. Tak tau la aura ape si Aikal tu ada sebab memang semua budak-budak suka kat dia.

Dengan adanya babysitter menjaga Saif di belakang, ble la mama camwhore selalu..hoho..tengok tu, peluk erat bukan main punye lentok

 
Best ke caca kepit camtu Saif?

Saya pun lagi la senang hati. Bila balik kampung, ble la lepas tangan jap pass kat caca Kal dia. Sometimes bila berjalan kalau da penat berdukung, pass jugak kat caca Kal lagi. Haa..Saif siap lentok-lentok tido senang je wei kalau dengan caca Kal dia ni. Ada sekali tu masa kat Cameron,Saif memang da ngantuk sangat tapi dia dok tahan mata masa saya dukung. Plak tu saya da penat dukung, pass la kat caca Kal dia tu. Pappp!!Tak berapa saat terus lentok tido si Saif tu. Dalam kereta pun sama, dok depan ngan saya tak reti dok diam. Pass kat caca Kal duduk belakang, paaapp!!Lentok tido! Aiksss..magic!

 See? Da ngantuk sangat tu..

 Terus paapp!! Tido!

 Jadik babysitter time mama papa melantak steamboat

 "Alololo..cakkk!"

Nak main berdukung la

Ni caca Ha. Suka main julang-julang camni


p/s : Sesuai sangat la kalau nak buat calon menantu. :p


6 comments:

  1. hehe...terror la caca saif nih...haha..kalah mamanya!!

    ReplyDelete
  2. bapak pak mertua i pun orang pakistan gak..hehe

    ReplyDelete
  3. Sama la nad hubs yna pun ada darah2 pakistani heyy..haha
    Dulu dok fkr nk kawen pun adalah nk ank hidung mncung kah3 xleh bla.
    Kdg2 tgk saif ni mcm ade iras2 faiq plk. Err

    ReplyDelete
  4. UNTUNG BININYE NANTI.PANDAI LAYAN BUDAK..HEHHEE

    ReplyDelete
  5. wah.. memang sesuai buat menantu tu.hehehe

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...