Monday, September 9, 2013

Da gantung frame..yeahh!

Akhirnya ada sedikit sentuhan deko kat dinding rumah yang kosong selama ni. Deko la sangat. Gantung frame je kot. Setakat ni ok la kot 5 frame ni. Ada gak plan nak tambah frame lagi sikit- nak balancekan frame hitam sebijik sesat tu - papa Saif la tu yang ambik frame hitam tu.

Kejap-kejap nak tengok frame besor tu sambil berkata "Lainnya muka Saif masa kecik dulu ngan sekarangg.."

Gantung di ruangan ini. Sambil santai tengok TV ble layan syok sendiri tengok gambo. 
Efek kamera - nampak macam luas plak dinding ni padahal hakikatnya da nak penuh da 
dinding tu saya tengoknya.

p/s : Terima kasih papa Saif yang sudi bekerjasama menggantungkan frame ni. Good job dear! :)


7 comments:

  1. idea gantung frame lg..sama ngan mamalynd..kiv..ada rezeki blh tiru..hihi ;)

    ReplyDelete
  2. Nak cilok idea ni..!!! Bleh ye..

    ReplyDelete
  3. saya pun ada idea nak gantung frame banyak2 camni.. tapi somi takmau..tak kire, nanti kita buh jugak..ngehehe..

    ReplyDelete
  4. cantek..lawa..cik hani suka..skrg tgh plan nk wat mcm ni gak..tp ltk pic wedding je

    ReplyDelete
  5. Salam tuan blog, nak tumpang iklan sikit ye...

    Pemasangan Shower Water Heater / Drill @ Tebuk lubang Skru dinding konkrit, dinding jubin, pemasangan bracket TV, PEmasangan kipas siling, kipas dinding, pelbagai jenis lampu, pasang frame, cermin, rak dinding dan sebagainya.... Untuk Kawasan Putrajaya dan area bersebelahan dengannya...

    Sila lihat blogspot saya untuk info lanjut: http://shower-heater.blogspot.com
    atau boleh hubungi saya terus di 0176431977 (Call / sms / WhatsApp)

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...