Wednesday, September 4, 2013

Projek 1 Tahun

Tinggal dulu entri bab mengemas stor part 2 dengan rak buku tu. Ni akhirnya nak share projek 1 tahun. Bukan sahaja kerana ia menyimpan detik-detik indah Saif sepanjang setahun itu tetapi sebab projek ini da tertangguh selama 1 tahun! Frame ni da dibeli sejak Saif umur 3 bulan kot, la ni Saif da setahun 3 bulan baru la projek ni menjadi. Mana taknya dok tangguh print gambar sebab malas nak pi kedai. Entah macam mana, baru-baru ni dapat hidayah nak google kot-kot ada print online, rupanya ada. Terima kasih EOE Online Printing yang telah merealisasikan impianku ini.

Sweetnya moment indah bersama kamu wahai baby mama mucuk-mucuk ni..

Sangat mencabar bab nak menyusun gambar ni sebab 4,5 kali jugak la saya terpaksa bukak pasang sebab gambar jadik senget bila dipasang. Ni kira paling ok da ni. Tu pun dok berebut frame ngan Saif sampaikan crack sikit bahagian bawah plastik cover frame tu.Sobsss..takpela, buat-buat tak nampak je. Tapi tak sempat nak gantung lagi. Kena tunggu papa Saif balik jugak la baru ble gantung. 

Eiii..tak sabar nak gantung..

p/s : Ada 300 lebih keping gambo lagi tu..ehmmm..nak beli frame lagi banyak ni. Nak buat galeri kononnya..huhu..

12 comments:

  1. dear, frame tu a3 size ke? cmne nk print klu a3 size yek? kena guna printer khas ke? uhukss betul taktau ni..kebetulan baru beli frame gini kat ikea tp tak reti print saiz besar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak fizah, ni frame double A3.huhu..gambar tu nadt print saiz 4R yg biasa je. gambar besar tengah2 tu je yang saiz 8R. pastu susun-susun sendiri je. kalau nak print segedabak besar frame tu mahal kak maunye puluh-puluh hinggit sekeping..

      Delete
  2. Aty ade satu frame besar ikea nye siap gantung kat playrooms qaleef...tapi...kosong..gambar tak print lagi...dah nak berbulan dah...hahaha

    ReplyDelete
  3. Nadt print pstu susun n tampal sndri je ek...cm best plak...nk jgk la..nk kene gak print gmbr hadif tu..sb penah skali terdelete segale gambo dlm fon..huwaaa...nway..thanks for the link ye..nk priny on9 jgk...tahap kemalasan melampau nk singgah kedai gambo..haha

    ReplyDelete
  4. oo..print kecik2 ek..xtpkr pulak..best idea nadt ni..leh diy~except part printing tu..anta kedai je la kan..;)

    ReplyDelete
  5. comelnya..kiuptaa.....jom singgah teratak bllog saya ye :)

    ReplyDelete
  6. lupa nk tanya, frame tu beli kt mana? bingkai ada mcm2 warna kan

    ReplyDelete
  7. Gigih betul mama nad menyusun gambar...best EOE nih...murah x yah pi kedai...tp ada satu sifat M besar umi Qi dok bela...tuh buat photobook tuh...nice ar pic cantik sgt bingkainya...ooo beli kt ikea...baikkk mama nad...nk tiru mama nad nih...gigih mai sini meh :)

    ReplyDelete
  8. lawaaaa! sukanya kalau dpt buat camni...i upah u buatkan utk i boley? tak sanggup nak susun sendiri...hahahaha

    ReplyDelete
  9. bagus simpan foto mcm ni..memori ni

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...