Wednesday, October 2, 2013

Apa Ada Dalam Handbag

Hari ni nak pi kerja bila angkut handbag rasa berat semacam. Bukak check tengok...ehmmm...

Ada gelung mainan, buku Saif n sudip! Alahaiiii Saifffff...

11 comments:

  1. salam kenal..so cweett siap bawak barang anak p work ek..msti terinagt kat anak mase keje nanti...hahahhaa..follow me back ya

    ReplyDelete
  2. hahaha comel je terbawak mainan anak. begitulahseorang ibu... =)

    ReplyDelete
  3. Hahahaha
    saif ingtkan mama die balik nnti masak
    hehehe

    ReplyDelete
  4. sama mcm akak. kdg2 ada puting. masa baby dulu ada sarung tangan dlm henbeg. ...

    ReplyDelete
  5. handbag sy pn kekadang berat semcm.. tgk2 mcm2 menan ade dlm tu.. ank.. ank.. mcm2 perangai kn.. hehe...

    ReplyDelete
  6. kebetulan sama akak hari ni ada botol susu...huhu

    ReplyDelete
  7. haha..paling comel sudip..donat tu memang standard la selalu tersangkut..hakhak

    ReplyDelete
  8. hahahaaha.dh kenapa saif suh mama bawak sudip g opis.hehehe

    ReplyDelete
  9. hahaha..saif ni mainan kegemaran dia sudip. kalau ikut pi dapur memang sudip tu je la ditunjuknya "nakkk...". bagi je la dia buat main. tup tup dia masukkan dalam handbag mama plak..huhu..

    ReplyDelete
  10. ahahahahahhahaha


    sudip??? out of everything saif kenapa kau pilih sudip...
    lawak gila baca.....

    ReplyDelete
  11. Hahahahahahahaha..... terus gelak besar tngk...

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...