Friday, October 11, 2013

Mohon Kekuatan

Bismillahirrahmanirrahim..

Memulakan misi untuk menyiapkan paper research untuk Simposium Penyelidikan 30 dan 31 Oktober ini. Biasanya berapa lama ambil masa untuk buat research? Masa buat master coursework, ambil masa satu semester. Kalau yang buat fulltime master research, ambil masa dua tahun untuk siapkan research.

Tapi saya?

Cuma ada masa 2 minggu saja!

Disulami dengan projek inovasi yang tiba-tiba saya jadi bidan terjun dan perlu dibentangkan pada tarikh yang sama jugak!#pitammm

Nak nangesss! Waaaa..

Inilah jadinya bila selalu bertangguh, buat kerja last minute. Tapi kena kuatkan semangat. Kena buat jugak. Kalau tak buat sekarang, entah bila lagi. Hujung tahun ni kalau ada rezeki dan cukup syarat, boleh la nak apply 44. Tapi tu laaa..nak kena buat paper research ni bercintaaa!!!

Oktober ini..mungkin saya perlu berehat seketika daripada blogging.

Fuuhhh..kentalkah hati ini...

Terpaksa belek balik tesis lama..adoiiii bercintaaaaa!!

YES! I CAN DO IT!


4 comments:

  1. Comel bdk kecik tu.... yes you can do it....

    ReplyDelete
  2. Gigih...kuatkn sEmangat...u can do it


    ReplyDelete
  3. Baca entry ni teringat zaman ayu keje kat RMC unisel dulu. Good luck anyway, im sure that u can do it :)

    ReplyDelete
  4. yo yo yo yakin boleh!
    all d best u

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...